Türkiye Genelinde 238 Depremzede Refakatsiz Çocuk Olduğu Belirtildi!

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6'lık iyi büyük deprem ile sarsılan 10 ilimizde deprem sonra bilanço her geçen saniye ağırlaşmaya devam ederken, Türkiye genelinde 238 refakatsiz çocuk olduğu belirtildi. 

 

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6'lık iyi büyük deprem ile sarsılan 10 ilimizde deprem sonra bilanço her geçen saniye ağırlaşmaya devam ederken, Türkiye genelinde 238 refakatsiz çocuk olduğu belirtildi. Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6'lık iyi büyük deprem ile sarsılan 10 ilimizde deprem sonra bilanço her geçen saniye ağırlaşmaya devam ederken, Türkiye genelinde 238 refakatsiz çocuk olduğu belirtildi. 

 

turkiye genelinde 238 refakatsiz cocuk oldugu soylendi

 

Bu çocuklar için artık ağlamayacak, bile bile ağlatmayacak bir ülke bırakalım derim!

 

CNN Türk'te Hande Fırat yaptığı açıklamada Türkiye'de 238 refakatsiz çocuk olduğunu söyledi. Bugün hastanede çocukları ziyaret ettiğini belirten Fırat, siyasi kutuplaşma için "Hiçbirimizin birbirimizi bu kadar sevmemezlik yapamayız. 16 çocuk, 16 bebek bugün Ankara'ya geldi. Bir anne olarak ben kucağıma aldığımda, ki duyguları gizlemeyi bizim kuşağımız öğrenmemiştik ama dayanamıyorsunuz. Bu kavga artık bitmeli. Bu çocuklar için bu kavga bitmeli. Çocuklar bizim geleceğimiz. Bu çocuklar içinde uzuvları kopanlar var. Bu çocuklar için artık ağlamayacak, bile bile ağlatmayacak bir ülke bırakalım derim" ifadelerini kullandı.