Tuvana Türkay'dan Doğumuyla İlgili Dikkat Çeken İtiraf! Annesi İçin Duygusal Sözler! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımıyla doğumuyla ilgili itiraflarda bulunurken, annesi için duygusal sözler kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımıyla doğumuyla ilgili itiraflarda bulunurken, annesi için duygusal sözler kaleme aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımıyla doğumuyla ilgili itiraflarda bulunurken, annesi için duygusal sözler kaleme aldı. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda çok zor doğduğunu ve doğarken neredeyse annesinin yaşamını yitireceğinden bahseden ünlü oyuncu annesiyle ilgili duygusal satırlar kaleme aldı. Yaptığı paylaşımda annesi için "Artık bazı duygularımı açıkça dile getirmek beni kendime yabancılaştırıyor.. Çok zor doğdum. Ölüyordum. Benimle, benim için ölüyordun. Doğurmak mühim değil. Senin gibi bu vasfın hakkını verip, kendini herşeye siper edip, bir başına aslanlar gibi büyüten bir anne olmak çok zor. Kendi hayatını verdiğin yetmiyormuş gibi, sevgini dolu dolu hissettirdin. Her an sevgiye doydum. Sevmeyi öğrettin. Hayatımda neyi istemediysen doğruydu. Sayende her şeyi, herkesi sahiplenmeyi öğrendim. Kalbimi senden aldım, duygularımı, yeteneklerimi, kendime yetebilmeyi de. Bazen verdiğin akılları dinlemedim. Sonra hep pişman oldum. Ne yaparsam yapayım beni bu hayatta sevecek, koşulsuz bağrına basacak başka kimsem yok. Herkes el olur. Ama sen benim ellerim, kollarım, kanatlarımsın, canımın sahibisin, tek kıymetlimsin. Hep açık kolların her yaramı sarmak için. Üstümde gözlerin sevgiyle bakmak için. Her göz yaşımda Her telaşımda benden çok kanıyor için. Sonsuzca sevgine, merhametine sarılmaktan başka sığınağım yok. Anne’m.. Ben mi sana, sen mi bana hediye.. Seni çok seviyorum herşeyim, benim ılık limanım.." ifadelerini kullanan Türkay sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

tuvana turkay dan dogumuyla ilgili dikkat ceken itiraf ve annesi icin duygusal satirlar



Etiketler: