Tuvana Türkay'dan Olay Yaratan Gala Açıklamasıyla İlgili Açıklama!

Dün gerçekleşen Ağır Romantik filminin galasında partneri Onur Tuna'nın sözleriyle dalga geçtiği için eleştirilen ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Dün gerçekleşen Ağır Romantik filminin galasında partneri Onur Tuna'nın sözleriyle dalga geçtiği için eleştirilen ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Dün gerçekleşen Ağır Romantik gala filminde rol arkadaşı Onur Tuna'nın "Biz çekerken çok eğlendik" sözleriyle dalga geçen ünlü oyuncu "Biz çekerken çok eğlendik klişelerine girmeyeceğim" ifadelerini kullandığı için eleştirilirken, konuyla ilgili Instagram sayfasından bir açıklama yaptı. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda konuyla ilgili açıklama yapan ünlü oyuncu "Röportaja çıkmadan, içeride bütün oyuncular bu cümlenin klişeliğiyle gülüp eğlendik. En az, çekilen 10 filmin 8 tanesinin galasında "Biz çekerken çok eğlendik" denmesinin şakasını yaptığım için kusura bakmayın. Çünkü inanılmaz derecede kötü niyetli, kötü kalpli, ve kötülükle beslenen insanlar olduğunu aklımdan çıkmış. Ayrıca partnerim "Eğlenerek çektik" diyor. Dolayısıyla kusur görenindir" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım,