Tuvana Türkay'ın Karavan Paylaşımındaki Detay Gözden Kaçmadı! Geçmiş Olsun!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Tuvana Türkay Instagram sayfasından yaptığı karavan paylaşımında parmağındaki sargı ile dikkat çekerken takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Tuvana Türkay Instagram sayfasından yaptığı karavan paylaşımında parmağındaki sargı ile dikkat çekerken takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Tuvana Türkay Instagram sayfasından yaptığı karavan paylaşımında parmağındaki sargı ile dikkat çekerken takipçilerinden çok sayıda yorum aldı.

 

tuvana turkay in karavan paylasiminde parmak detayi gozden kacmadi gecmis olsun

 

Parmağın nasıl? Geçmiş olsun!

 

Instagram sayfasından yaptığı karavan paylaşımında parmağının sargılı olmasıyla takipçilerinin dikkatini çeken ünlü oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay için takipçileri "Geçmiş olsun", "aa ah! Parmağın nasıl? İyisindir umarım?", "Parmağına ne oldu?", gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: