Tuvana Türkay İzzet Antebi İle Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tuvana Türkay, önceki gün objektiflere yansırken, ünlü iş insanı İzzet Antebi ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tuvana Türkay, önceki gün objektiflere yansırken, ünlü iş insanı İzzet Antebi ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Son dönemde aşk hayatıyla ve yer aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile magazin gündeminde kendisine yer bulan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, önceki gün objektiflere yansırken, ünlü iş insanı İzzet Antebi ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. 

 

Yeni bir aşka yelken açtı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tuvana Türkay, önceki gün objektiflere yansırken, ünlü iş insanı İzzet Antebi ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Posta gazetesinin haberine göre; Oyuncu Tuvana Türkay iş insanı İzzet Antebi ile geçtiğimiz gün Bodrum’da görüldü. Önce Yalıkavak’ta Eskiyer isimli balıkçıda yemek yiyen çift, ertesi gün de Gümüşlük’te başka bir lokantadaydı. Tedbiri elden bırakmayan ikili mekanlardan ayrı ayrı çıktı. İzzet Antebi 12 yıllık eşi Didem Sarı’dan Ekim 2021’de boşanmıştı.