Tuvana Türkay Koronavirüse Yakalandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tuvana Türkay'ın Londra dönüşü yaptırdığı testte koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tuvana Türkay'ın Londra dönüşü yaptırdığı testte koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tuvana Türkay'ın Londra dönüşü yaptırdığı testte koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

 

Korona virüse yakalandı! Ünlü oyuncu Tuvana Türkay'ın da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Yurtdışı tatilinin ardından İstanbul'a dönen Türkay, iş nedeniyle bulunduğu kalabalık ortamdan ayrıldıktan sonra ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye başvurdu. Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan güzel oyuncunun evde tedavisi başladı. 15 gün karantina da kaldığını söyleyip tedbir amaçlı yaptırdığı ikinci test sonucunun negatif çıktığını söyledi. Durumu iyi olan Türkay önümüzdeki hafta da evinde dinlendikten sonra ertelediği iş görüşmelerini yapacak. 

 

Tuvana Turkay Koronavirus