Üç Kız Kardeş Dizisi Serdar Vural Şahanoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Üç Kız Kardeş Serdar Vural Şahanoğlu kimdir? Süreç Film imzalı, yönetmenliğini Eda Teksöz'ün yaptığı, senaryosunu Erkan Birgören ve Betül Yağsağan'ın yazdığı, 22 Şubat 2022 tarihinde Kanal D'de yayımlanmaya başlayacak olan dram türündeki Türk televizyon dizisinde canlandırdığı Serdar karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Vural Şahanoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Vural Şahanoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kız Kardeş Serdar Vural Şahanoğlu kimdir? Süreç Film imzalı, yönetmenliğini Eda Teksöz'ün yaptığı, senaryosunu Erkan Birgören ve Betül Yağsağan'ın yazdığı, 22 Şubat 2022 tarihinde Kanal D'de yayımlanmaya başlayacak olan dram türündeki Türk televizyon dizisinde canlandırdığı Serdar karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Vural Şahanoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Vural Şahanoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

uc kiz kardes serdar vural sahanoglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Üç Kız Kardeş Serdar Vural Şahanoğlu kimdir?

 

Vural Şahanoğlu kimdir? Üç Kız Kardeş dizisinde Serdar karakterini oynayacak olan Vural Şahanoğlu 1996 doğumludur. Sektörde yeni olmasından dolayı hakkında çok fazla bir bilgiye sahip değiliz. Vural Şahanoğlu UK İletişim oyuncusudur ve ilk dizi deneyimi Üç Kız Kardeş olacaktır. İnternette vimeo videoları çekmektedir. Sektörün yeni oyuncularından biri olan Vural Şahanoğlu 25 yaşındadır.