Üç Kız Kardeş Dizisi Slovenya'da Yayınlanacak!

Kanal D'de yayınlanan başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya gibi oyuncuların yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi Slovenya'da da yayınlanacak. 

 

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından ekranlara uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi cephesinde güzel bir gelişme yaşandı. İspanya, Macaristan, Romanya ve Polonya gibi ülkelerde yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi Slovenya'da da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alırken yönetmen koltuğunda Eda Teksöz'ün oturuyor.

 

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ SLOVENYA'DA YAYINLANACAK

 

İsrail, Afrika, Letonya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Macaristan, Hırvatistan, İspanya, Romanya, Bulgaristan, Makedonya, Polonya, Ekvador, Puerto Rico, Meksika ve Panama gibi birçok ülkede yayınlanan Üç Kız Kardeş 'in Slovenya'da da izleyici karşısına çıkıyor.