Üç Kız Kardeş Gerçek Hayat Hikayesi Nedir? Finalinde Neler Oluyor? Esin Genlik Açıkladı!

Üç Kız Kardeş dizisi gerçek hikayesi nedir? Finalinde neler oluyor? Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Esin Genlik, yayınladığı videosunda Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş dizisinin gerçek öyküsü ve finalinde olacaklarla ilgili detaylı bilgiler verdi. Peki Üç Kız Kardeş dizisi gerçek hikayesi nedir? Finalinde neler oluyor? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kız Kardeş dizisi gerçek hikayesi nedir? Finalinde neler oluyor? Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Esin Genlik, yayınladığı videosunda Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş dizisinin gerçek öyküsü ve finalinde olacaklarla ilgili detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Esin Genlik, yayınladığı videosunda Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş dizisinin gerçek öyküsü ve finalinde olacaklarla ilgili detaylı bilgiler verdi. Peki Üç Kız Kardeş dizisi gerçek hikayesi nedir? Finalinde neler oluyor? Cevaplar haberimizde..

 

uc kiz kardes dizisinin gercek oykusu nedir finalinde ne oluyor

 

Üç Kız Kardeş dizisi gerçek hikayesi nedir? Finalinde neler oluyor?

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Esin Genlik, yayınladığı videosunda Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş dizisinin gerçek öyküsü ve finalinde olacaklarla ilgili detaylı bilgiler verdi. Yayınladığı videosunda Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş dizisinin gerçek öyküsü ve finalinde olacaklarla ilgili konuşan Genlik "Dizinin ana karakterleri anne Nesrin Hanım, baba Sadık Bey, büyük kızları Türkan, ortanca kızları Dönüş ortanca kız, Derya en küçük kız. Bir de Mesut var. Mesut özel bir çocuk bundan sonra bahsedeceğim. Anne Nesrin Hanım ilk okulda öğretmen, baba Sadık Bey PTT'de müdürdür. Kızları Türkan el bebek, gül bebek büyümüştür. Daha sonra ise Dönüş ve Derya oluyor.

 

Mesut'tan bahsedeceğim. Mesut özel bir çocuk. Çocuk dediğime bakmayın. Yaşı var birazcık büyük ama zeka olarak diğer bireylere göre daha az gelişmiş diyebilirim. Mesut kimsesiz birisidir. Ayvalık'ta tek başına dolaşırken, Sadık Bey onu himayesi altına alıyor ve ailenin bir parçası oluyor. Hikaye Dönüş'ün ağzından anlatılıyor ve Ayvalık'tan İstanbul'a uzanan bir hikaye. Sadık Bey tam bir Ayvalık aşığı, nereye tayini çıkarsa çıksın birgün tekrar Ayvalık'a dönmek istiyor ve burada yaşlanmak istiyor. Nesrin Hanım ise tam tersi hep daha büyük şehirlerde yaşamak istiyor. Birgün Sadık Bey tayinini Ayvalık'a aldırıyor ama Nesrin Hanım bu tayin işleri biraz zaman aldığı için Eskişehir'de bir arkadaşının yanında kalıyor. O sırada hamile olduğunu öğreniyor ve çok zorlu bir hamilelik süreci geçiriyor ve doğum süreci geçiriyor. Doğum olduktan sonra çocuk çok hasta olarak doğuyor. Diyorlar ki bu çocuğun yaşama ihtimali yok. Daha sonra çocuğu da alıp Ayvalık'ta tanıdıkları bir çocuk doktoru var onun da yardımıyla Ankara'ya gönderiliyor. Sonra çocuk iyileşiyor. Bu çocuk Dönüş. Dönüş'ten sonra da Derya dünyaya geliyor. 

 

Bu üç kız kardeş, anne, baba ve Mesut Ayvalık'ta yaşıyorlar. Anne biraz baskıcı değil ama her kızı için bir rol biçmiş. Kendi yaşamak istediklerini kızlarına yaşatmak istiyor. Mesela Türkan için çok zengin bir hayat hayal ediyor. İstanbul'da büyük bir şehirde yaşamasını hayal ediyor. Derya için ise kariyer yapmış, okumuş tahsilli bir hayat hayal ediyor. Dönüş için ise seçimlerinde yanlışlar yapabilecek biri olarak düşünüyor. Yani meslek seçimlerinde yanlışlar yapabileceğini düşünüyor. " ifadelerini kullanan Genlik açıklamasının devamında dizinin finalinde olacaklardan bahsetti. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.