Üç Kuruş Dizisine Sezin Akbaşoğulları'nın Ardından Bir Bomba Transfer Daha! Çukur'da Da Oynamıştı!

Üç Kuruş dizisine dahil olan Çukur oyuncusu kim? Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisine geçtiğimiz hafta dahil olan Sezin Akbaşoğulları'nın ardından, daha önce Çukur, Kırmızı Oda gibi dizilerde rol alan bir oyuncu daha diziye dahil oldu. Peki Üç Kuruş dizisine dahil olan Çukur oyuncusu kim? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş dizisine dahil olan Çukur oyuncusu kim? Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisine geçtiğimiz hafta dahil olan Sezin Akbaşoğulları'nın ardından, daha önce Çukur, Kırmızı Oda gibi dizilerde rol alan bir oyuncu daha diziye dahil oldu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle izleyenleri ekrana kitleyen başrollerinde Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Üç Kuruş dizisine Sezin Akbaşoğulları'nın ardından bir oyuncu daha dahil oldu. Peki Üç Kuruş dizisine dahil olan Çukur oyuncusu kim? Cevaplar haberimizde..

 

uc kurus dizisine mehmet bozdogan dahil oldu

 

Mehmet Bozdoğan da Üç Kuruş kadrosuna dahil oldu! 

 

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisine geçtiğimiz hafta dahil olan Sezin Akbaşoğulları'nın ardından, daha önce Çukur, Kırmızı Oda gibi dizilerde rol alan bir oyuncu daha diziye dahil oldu. Üç Kuruş dizisine Sezin Akbaşoğulları'ndan sonra dahil olan oyuncu daha önce Çukur, Kırmızı Oda gibi yapımlarda rol alan Mehmet Bozdoğan oldu. Mehmet Bozdoğan Üç Kuruş dizisinde Korkmaz karakterine hayat verecek. 

 

Mehmet Bozdoğan kimdir?

 

Mehmet Bozdoğan kimdir? Mehmet Bozdoğan 4 Haziran 1977 tarihinde Berlin'de dünyaya gelmiştir. Bozdoğan, oyunculuk eğitimlerine Almanya'da başlayıp, Türkiye'de devam etmiştir. Seyirci karşısına 2010 yılında "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisiyle çıkmıştır. Mehmet Bozdoğan, 4 Haziran 1977 yılında Almanya Berlin'de dünyaya gelmiştir. Almanya'da başlayan oyunculuk eğitimlerine Türkiye de devam eden Mehmet Bozdoğan, Türkiye'de kameralar karşısına 2010 yılında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile geçti. Koyu Kırmızı, Karadayı, Ağır Roman, Wolfs Revier, Der Kriminalist dizilerinde yer alan Mehmet Özdoğan, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Birkan Atılgan karakterine hayat vermektedir. Mehmet Bozdoğan, 1.83 metre boyunda, 77 kilo ve İkizler burcudur. Mehmet Bozdoğan, 4 Haziran 1977 yılında Almanya Berlin’de dünyaya gelmiştir. Almanya'da başlayan oyunculuk eğitimlerine Türkiye de devam eden Mehmet Bozdoğan, Türkiye’de kameralar karşısına 2010 yılında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile geçti. Koyu Kırmızı, Karadayı, Ağır Roman, Wolfs Revier, Der Kriminalist dizilerinde yer alan Mehmet Özdoğan, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Birkan Atılgan karakterine hayat vermektedir. Mehmet Bozdoğan, 1.83 metre boyunda, 77 kilo ve İkizler burcudur.