Üç Kuruş Halide Damla Makar Kimdir?

Üç Kuruş Halide Damla Makar kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Halide karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Damla Makar, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Damla Makar kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş Halide Damla Makar kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Halide karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Damla Makar, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Damla Makar, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Damla Makar kimdir? İşte detaylar..

 

uc kurus halide damla makar kimdir

 

Üç Kuruş Halide Damla Makar kimdir? 

 

Damla Makar, 1996'da İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaştan itibaren sanat ile iç içe büyüdü. İl, orta ve lise öğreniminin ardından hayalini kurduğu tiyatro bölümünü kazandı. Üniversite yıllarında Ankara'da amatör olarak birçok tiyatro oyununda yer aldı ve oyunculuk performansı gösterdi. Damla Makar şimdilerde Show TV’de pazartesi ekranlara gelen Üç Kuruş dizisinde Halide karakterine hayat vermektedir.