Üç Kuruş İrfan Diren Polatoğulları Kimdir?

Üç Kuruş İrfan Diren Polatoğulları kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı İrfan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Diren Polatoğulları, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Diren Polatoğulları kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş İrfan Diren Polatoğulları kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı İrfan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Diren Polatoğulları, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Diren Polatoğulları, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Diren Polatoğulları kimdir? 

 

uc kurus irfan diren polatogullari kimdir

 

Üç Kuruş İrfan Diren Polatoğulları kimdir? 

 

Diren Polatoğulları 12 Şubat 1980'de İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Lise mezuniyetinin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almaya başladı. Bazı kaynaklara göre devamsızlıktan dolayı buradaki eğitimini yarım bıraktı. Bugüne kadar Kurtlar Vadisi Pusu, Saklı Hayatlar, Aşk ve Devrim, Bir Ses Böler Geceyi, Kurtuluş Son Durak, Üsküdar’a Giderken, Karadayı, Son, Eski Hikaye, Kaçak, Şevkat Yerimdar, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf gibi bir çok projede rol almıştır.