Üç Kuruş Konyalı Alişan Uğur Kimdir?

Üç Kuruş Konyalı Alişan Uğur kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Konyalı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alişan Uğur, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Alişan Uğur kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş Konyalı Alişan Uğur kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Konyalı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alişan Uğur, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Alişan Uğur, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar.

 

uc kurus konyali alisan ugur kimdir

 

Üç Kuruş Konyalı Alişan Uğur kimdir? 

 

Efsane müzik grubu üyesi Özkan Uğur’un oğlu Alişan Uğur da babası gibi müziğin yolundan gidiyor. İngiltere’de oyunculuk ve müzik eğitimi alan Uğur sonrasında çeşitli dizilerde yer alarak oyunculuk kariyerinde de emin adımlarla yürümektedir. MFÖ' nün "Ö"sü müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur ve dünyaya "Ağır Roman" oyunu ile Türkiye'nin adını duyuran koreograf ve yönetmen Aysun Aslan'ın oğludur. İlk oyunculuk eğitimini 14 yaşında almıştır. Oyunculuk eğitimi almak için İngiltere’de Arts Educational Schools London'da giden, orada müzik teknolojileri ve medya derslerini de alan Uğur, aynı zamanda konservatuar eğitimi de almıştır. Okulun lise bölümüne kabul edilen ilk Türk olması da dikkat çekiyor. Oyunculuk dışında Royal Acedemy of Dramatic Art’da da 6 ay eğitim gören Uğur, sanata olan ilgisini ‘’Öyle bir ailede doğdum ki; babam müzisyen, annem de koreograf. Ev, hep sanat doluydu. O yüzden benden matematik profesörü olmam beklenemezdi. Küçük yaşlardan itibaren müzik ve dans hayatımın içindeydi. 8 yaşında piyano ile tanıştım’’ kelimeleriyle anlatıyor. Özkan Uğur’un oğlu Alişan’ın başarıları bununla da bitmiyor. 2011 – 2012 eğitim yılında hem yazıp hem de yönettiği ilk ve ikinci filmleriyle Shorts Film Festival'inde finale kalmıştır. Alişan’ın finale kalmasını onaylayan jürinin koltuğunda ise, ilk yılki başkanı Oscar ödüllü aktör Colin Firth, ikinci yılki başkanı ise Oscar adayı yönetmen Simon Curtis idi.