Üç Kuruş Korkmaz'ın Koruması Sezgin Subaşı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Üç Kuruş Korkmaz'ın Koruması Sezgin Subaşı kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Korkmaz'ın Koruması karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sezgin Subaşı, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Sezgin Subaşı kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş Korkmaz'ın Koruması Sezgin Subaşı kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Korkmaz'ın Koruması karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sezgin Subaşı, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Sezgin Subaşı kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

uc kurus nazmi sezgin subasi kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Üç Kuruş Korkmaz'ın Koruması Sezgin Subaşı kimdir? 

 

Sezgin Subaşı kimdir? Sezgin Subaşı 22 yaşındadır. İstanbul Şile'de dünyaya gelen oyuncu yaşamını İstanbul Ümraniye'de devam ettirmektedir. Daha önce Çukur ve Yalnız Kurt dizilerinde rol alan oyuncu Üç Kuruş dizisinde Korkmaz'ın yakın koruması karakterine hayat vermektedir. Uğur Yıldıran ve Mahmut Kotan’dan 4 aylık aksiyon dövüş eğitimi almıştır. Çukur dizisinde kara kuzularda 12 bölüm rol almıştır. Yalnız kurt dizisinde aktif olarak Mira karakterinin şirketteki yakın adamı rolündedir. Bütün bilgiler önce kendisine gelir. Sonrasında Mira karakterine aktarır. Üç kuruş dizisinde Korkmaz karakterinin yakın korumasıdır. 4 bölümdür burada aktif rol almaktadır. 20 ocak doğumludur. Uğur Yıldıran ve Mahmut Kotan'dan kamera önü dövüş eğitim almıştır. Dövüş sporlarına ilgisi var Fanatik Galatasaray taraftarıdır. Kamp yapmayı çok sevmektedir ve şu an bir kız arkadaşı yoktur. Instagram'da sezgin.subasi ismiyle paylaşımlarına devam eden oyuncunun bu yazı hazırlanırken Instagram'da 2260 takipçisi bulunmaktadır.