Üç Kuruş Neşe Aylin Engör Kimdir?

Üç Kuruş Neşe Aylin Engör kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Neşe karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aylin Engör, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Aylin Engör kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş Neşe Aylin Engör kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Neşe karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aylin Engör, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aylin Engör, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Aylin Engör kimdir? İşte detaylar..

 

uc kurus nese aylin engor kimdir

 

Üç Kuruş Neşe Aylin Engör kimdir? 

 

Aylin Engör, Yarı Tayland'lı yarı Türk'tür. 1991 doğumlu olan Aylin Engör 29 yaşındadır. Daha önce Firuze ve Galip Derviş dizilerinde rol alan Aylin Engör, 160 cm boyunda ve 48 kilodur. Aylin Engör Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden okudu ve oradan mezun olduktan sonra dizilerde oynamaya başladı.Ayrıca Türvak Sinema ve Televizyon Okulu’nda “Kamera Önü Oyunculuk”, Başkent İletişim Akademisi’nde “Diksiyon” ve Kuşdili Eğitim Merkezi’nde “Spikerlik ve Sunuculuk” eğitimi aldı. Firuze, Galip Derviş, Ufak Tefek Cinayetler gibi yapımlarda yer aldı. Aylin Engör Çukur dizisinde Cennet karakterini canlandırdı.