Üç Kuruş Ruşen Mustafa Kırantepe Kimdir?

Üç Kuruş Ruşen Mustafa Kırantepe kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Ruşen karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mustafa Kırantepe, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Mustafa Kırantepe kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş Ruşen Mustafa Kırantepe kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Ruşen karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mustafa Kırantepe, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mustafa Kırantepe, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Mustafa Kırantepe kimdir? İşte detaylar..

 

uc kurus rusen mustafa kirantepe kimdir

 

Üç Kuruş Ruşen Mustafa Kırantepe kimdir? 

 

29 Temmuz 1979 yılında İzmir'de doğdu. Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü 2002 yılında bitirdi ve aynı yıl İstanbul'a yerleşti. 2003 ve 2007 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak yer aldı.2003-2010 yılları aralığında aktif olarak seslendirme çalışmaları yapan Mustafa Kırantepe, 2009 yılında bünyesine katıldığı Semaver Kumpanya’da halen oyuncu olarak yer almaktadır. Bir çok dizi ve sinema filminin seslendirmesini gerçekleştiren Mustafa Kırantepe bugüne kadar Ulan İstanbul, Beş Kardeş, Leyla ile Mecnun ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizileri ve ayrıca Made in Europa, Bornova Bornova, Ümmü Sıbyan, Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku, İtirazım Var, Abluka, Yok Artık, Yok Artık 2, Kırık Kalpler Bankası ve Babamın Kanatları gibi sinema filmlerinde rol almıştır. 2018 yılında Direklerarası Tiyatro Ödüllerinde “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü kazanan Kırantepe, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur adlı dizide Medet karakterine hayat vermiştir Şu sıralar Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde Ruşen karakterine hayat veren Mustafa Kırantepe, 1.72 metre boyunda, 75 kilo ve Aslan burcudur.