Üç Kuruş Sahir Muttalip Müjdeci Kimdir?

Üç Kuruş Sahir Muttalip Müjdeci kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Sahir karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Muttalip Müjdeci, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Muttalip Müjdeci kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş Sahir Muttalip Müjdeci kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Sahir karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Muttalip Müjdeci, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Muttalip Müjdeci, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. 

 

uc kurus sahir muttalip mujdeci kimdir

 

Üç Kuruş Sahir Muttalip Müjdeci Kimdir? 

 

1972 de Yozgat'ın Yerköy ilçesinde dünyaya geldi. 1.85 cm boyunda 90 kilodur. Çeşitli tiyatro oyunlarında yer almıştır. “Bekleyiş, Asr-ı saadet, Kim demiş karanlık” adlı tiyatro oyunları bunların başlıca olanlarıdır. Tiyatro çalışmaları yanı sıra 2013 yılında çekilen Sivas filmi ile kamera önü oyunculuğuna başladı. Daha sonra kısa-uzun metraj birçok filmde yer almıştır. Son dönemde ses getiren Çukur dizisinde ki Ziya karakteri ve Blutv ile Fx Türkiye’de yayınlanan Alef dizisindeki emniyet müdürü Mahmut karakteri ile geniş seyirci kitlesinin beğenisini kazanmıştır. Müjdeci son olarak usta oyuncu Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği “Nasipse Adayız” filminde başrol de yer almıştır. Mütevazi ve karizmatik oyuncu, seslendirme ve aksan koçluğu da yapmaktadır. Sert görünüşüne rağmen çok mütevazi ve insan sarrafı olan Muttalip Müjdeci, Serdar Emre’nin Düş Yağmurları klibinde de oyuncu olarak yer almıştır. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.