Üç Kuruş Semiha Süreyya Kilimci Kimdir?

Üç Kuruş Semiha Süreyya Kilimci kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Semiha karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Süreyya Kilimci, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Peki Süreyya Kilimci kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş Semiha Süreyya Kilimci kimdir? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un bitiminin ardından pazartesi günleri ekranlara gelmeye başlayan yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'ın yaptığı Romen mahallesinde geçen bir mafya, seri katil polis hikayesi olan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Semiha karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Süreyya Kilimci, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Süreyya Kilimci, performansıyla göz doldururken, sosyal medyada ve internette ünlü oyuncunun özel hayatı ve kim olduğu hakkındaki soruları merakla araştırmaya devam ediyorlar. 

 

uc kurus semiha sureyya kilimci kimdir

 

Üç Kuruş Semiha Süreyya Kilimci kimdir? 

 

27 Temmuz 1965 tarihinde dünyaya gelen Süreyya Kilimci, bu zamana kadar çeşitli dizi ve filmlerde rol almıştır. Başarılı oyuncu Süreyya Kilimci, ilk olarak 1992 senesinde Zıkkımın Kökü adlı dizide filmde rol almıştır. Süreyya Kilimci daha sonra Gülperi ve Kırmızı Kamyon gibi dizilerde rol almıştır. 1.65 cm boyunda ve 58 kg ağırlığında olan ünlü oyuncu İstanbul doğumludur. Şu sıralar Show TV’de yayınlanan Üç kuruş dizisinde Semiha karakterine hayat vermektedir.