Üç Kuruş'ta Neriman'ın Oğlu Efe Mi? İşte O İddia!

Üç Kuruş'ta Neriman (Nursel Köse)'ın oğlu Efe (Ekin Koç)'mi çıkacak? Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisinin yayınlanan 12. bölüm ön izlemesinde Neriman'ın Leyla'ya doğduğundan beri görmedim dediği ve aradığı oğlunun Efe çıkacağı iddia edildi. Peki Üç Kuruş'ta Neriman (Nursel Köse)'ın oğlu Efe (Ekin Koç)'mi çıkacak? Cevaplar haberimizde..

 

Üç Kuruş'ta Neriman (Nursel Köse)'ın oğlu Efe (Ekin Koç)'mi çıkacak? Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisinin yayınlanan 12. bölüm ön izlemesinde Neriman'ın Leyla'ya doğduğundan beri görmedim dediği ve aradığı oğlunun Efe çıkacağı iddia edildi. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Üç Kuruş dizisinin yayınlanan 12. bölüm ön izlemesinde Neriman'ın Leyla'ya doğduğundan beri görmedim dediği ve aradığı oğlunun Efe çıkacağı iddia edildi. Peki Üç Kuruş'ta Neriman (Nursel Köse)'ın oğlu Efe (Ekin Koç)'mi çıkacak? Cevaplar haberimizde..

 

uc kurus ta neriman in oglu efe mi

 

Üç Kuruş'ta Neriman'ın oğlu Efe (Ekin Koç)'mi çıkacak? 

 

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde senaristlerin ters köşeleri izleyenleri ekrana kitlemeye devam ederken, ortaya atılan son iddia sosyal medyada gündem oldu. Üç Kuruş dizisinin daha önce de belirtildiği gibi İçerde ve Çukur dizisinin karışımı olacağı yorumları yapılırken, bu iddiadan yola çıkan sosyal medya kullanıcıları aynı İçerde dizisindeki Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Mert Karadağ gibi Efe'nin de ilerleyen bölümlerde aslında nefret ettiği ve ön yargı ile baktığı Çıngıraklı mahallesinden olduğu ortaya çıkacağı iddia edildi. Bilindiği gibi İçerde dizisinde de Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Mert Karadağ karakteri aynı şekilde önceleri kardeşi olan Sarp Yılmaz ile düşman olmuş sonrasında ise kardeş oldukları ortaya çıkmıştı. Burada da aynı senaryonun işlendiği ve hemen hemen aynı şekilde Efe'nin küçüklüğünde Neriman'dan alınıp, Neriman'ın yaşadığı Çıngıraklı mahallesini yok etmesi için polis olarak yetiştirildiği iddia edildi.