Üç Kuruş'un İzzet'inden Yeni Proje Yakaza Zehirli Kabile 29 Nisan'da Vizyonda!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kahraman Tayfur'un başrolünde yer aldığı Yakaza Zehirli Kabile filmi 29 Nisan 2022'de vizyona girmeye hazırlanıyor. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kahraman Tayfur'un başrolünde yer aldığı Yakaza Zehirli Kabile filmi 29 Nisan 2022'de vizyona girmeye hazırlanıyor. Son dönemde Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı İzzet karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Kahraman Tayfur'un başrolünde yer aldığı Yakaza Zehirli Kabile filmi 29 Nisan 2022'de vizyona girmeye hazırlanıyor. 

 

yakaza zehirli kabile 29 nisan 2022 de vizyonda

 

29 Nisan'da vizyonda! 

 

Senaryosu Eyüp Aydın tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Hakan Aydın'ın oturduğu Yakaza Zehirli Kabile filmi 29 Nisan 2022'de vizyona girmeye hazırlanıyor.  Oyuncu kadrosunda Kahraman Tayfur, Şükran Çağman, Dilara Ayata, Ayşegül Kaygusuz, Hakan Aydın, Mısmıs Özkan gibi isimlerin yer aldığı Yakaza Zehirli Kabile korku filmi 29 Nisan'da vizyona girmeye hazırlanıyor. 

 

Yakaza Zehirli Kabile filminin konusu nedir? 

 

Film, yaşadıkları köyde bir anda tüm düzenleri bozulan bir ailenin hikâyesini anlatıyor. Yılların sönmeyen intikam ateşi yıllar sonra aileyi bulur ve kötülükler ve karanlığın acımasız yüzü, üzerlerine çöker. Mutlu aile birden tek tek dağılmaya başlar. Aile bu kabustan kurtulmak için arayışa girerler ve sonucu hüsranla biter.

 

İşte Yakaza Zehirli Kabile filminin fragmanı;