Üç Tekerlekli Motor Kullanmak İçin Ehliyet Kursuna Yazılan İpek Tanrıyar İlk Derste Kaza Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İpek Tanrıyar, önceki gün eşi ile Nişantaşı'nda görüntülenirken, 1 milyon değerindeki üç tekerlekli motoru kullanabilmek için ehliyet kursuna yazıldığını ve ilk dersten kaza yaptığını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İpek Tanrıyar, önceki gün eşi ile Nişantaşı'nda görüntülenirken, 1 milyon değerindeki üç tekerlekli motoru kullanabilmek için ehliyet kursuna yazıldığını ve ilk dersten kaza yaptığını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İpek Tanrıyar, önceki gün eşi ile Nişantaşı'nda görüntülenirken, 1 milyon değerindeki üç tekerlekli motoru kullanabilmek için ehliyet kursuna yazıldığını ve ilk dersten kaza yaptığını söyledi.

 

Daha ilk dersten kaza yaptım!

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun'un haberine göre; Oyuncu İpek Tanrıyar, önceki akşam eşi Murat Evler ile Nişantaşı’ndaydı. 1 milyon lira değerindeki 3 tekerlekli motorlarına biniyorlardı. Kursa yazıldığını söyleyen Tanrıyar, daha ilk dersten kaza yaptığını açıkladı. Şimdilerde vaktinin çoğunu ailesine ayıran İpek Tanrıyar, önceki akşam eşi Murat Evler ile Nişantaşı'ndaydı. 1 milyon TL değerinde olan üç tekerlekli motosiklete bindikleri sırada görüntülenen ikili, flaşların patlamasıyla kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Motosiklet ehliyeti almak için kursa yazıldığını belirten oyuncu, "Bu motosikleti kullanmak için iki teker motosiklet kullanmak zorunda kalıyorum. Daha ilk derste kaza yaptım. Yere düştüm, dizim parçalandı" dedi. Tanrıyar, sözlerine; "Hocaya 'Dersi bitirelim' dedim. 'Korkunun ecele faydası yok, devam et' dedi. Şu aleti kullanmak için başıma gelmeyen kalmadı. Ama iddialıyım. O motosiklet ehliyetini alacağım'' diye devam etti. Ardından da motosiklete binip, eşinin arkasında evinin yolunu tuttu.