Ufuk Bayraktar Babam Bize 20 Yaşımıza Kadar Silah Göstermedi!

Ufuk Bayraktar Dayı filmi için ne dedi? Babası Cevahir Bayraktar nasıl biriydi? Geçtiğimiz hafta vizyona giren Dayı Bir Adamın Hikayesi dizisinde babası Cevahir Bayraktar'ı canlandıran ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar, Youtube'da yayın yapan Bi Başka kanalına konuk olurken hem babasını hem Dayı filmini anlattı. Peki Ufuk Bayraktar Dayı filmi için ne dedi? Babası Cevahir Bayraktar nasıl biriydi? Cevaplar haberimizde..

 

Ufuk Bayraktar Dayı filmi için ne dedi? Babası Cevahir Bayraktar nasıl biriydi? Geçtiğimiz hafta vizyona giren Dayı Bir Adamın Hikayesi dizisinde babası Cevahir Bayraktar'ı canlandıran ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar, Youtube'da yayın yapan Bi Başka kanalına konuk olurken hem babasını hem Dayı filmini anlattı. Peki Ufuk Bayraktar Dayı filmi için ne dedi? Babası Cevahir Bayraktar nasıl biriydi? Cevaplar haberimizde..

 

ufuk bayraktar babam bize 20 yasina kadar silah gostermedi

 

Ufuk Bayraktar Dayı filmi için ne dedi? Babası Cevahir Bayraktar nasıl biriydi?

 

Son dönemin iddialı yapımlarından senaryosu Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk tarafından kaleme alınan Dayı Bir Adamın Hikayesi filminde babası Cevahir Bayraktar'ı canlandıran ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar Youtube'da yayın yapan Bi Başka kanalına konuk olurken hem film hem de babası hakkında önemli açıklamalar yaptı. Babası Cevahir Bayraktar ile ilgili konuşurken "Babam bize 20 yaşına kadar silah göstermedi" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu film ile ilgili düşüncelerini anlatırken babasıyla yaşadıkları hayatın bilinmeyenlerini paylaştı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.