Uğur Bilgin'in Eşiyle New York Pozları Beğeni Topladı! Balayına Doymadı!

Güldür Güldür Show'da gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uğur Bilgin eşiyle balayına devam ederken New York pozlarıyla beğeni topladı. 

 

Güldür Güldür Show'da gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uğur Bilgin eşiyle balayına devam ederken New York pozlarıyla beğeni topladı. Güldür Güldür Show'da gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uğur Bilgin eşiyle balayına devam ederken New York pozlarıyla beğeni topladı. 

 

Güldür Güldür’de Mesut rolüyle seyircinin gönlünü fetheden Uğur Bilgin eşiyle balayına devam ediyor. Çiftin paylaşımları takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı. Sevilen dizi Güldür Güldür'ün oyuncularından Uğur Bilgin, geçtiğimiz günlerde İrem Uslu ile nikah masasına oturdu. Sanatçı dostlarının etrafını sardığı çiftin düğün fotoğrafları beğeni ile karşılandı. Çift balayından pozlar paylaşmaya devam ediyor. Göz alıcı gelin İrem Uslu Bilgin, güzelliği ve zarafetiyle sayısız iltifat aldı. Uğur Bilgin ve İrem Bilgin çifti, sevgi ve mutluluk saçan neşeli bayram fotoğraflarını paylaştı. Amerika turnesinde olmasına rağmen eşinin yanından hiç ayrılmayan Uğur Bilgin'in memnuniyeti yüzünden okunuyordu. Çiftin Amerika pozu çok sayıda yorum aldı ve birçok kişi birbirlerini ne kadar iyi tamamladıklarını belirtti. 

 

ugur bilgin balayina doymadi esiyle new york paylasimi begeni topladi

 

ÖNCE İTALYA SONRA NEW YORK

 

Sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Mesut Enişte karakteriyle tanınan Uğur Bilgin, geçtiğimiz günlerde hayatında yeni bir sayfa açtı. Değerli oyuncu, sosyal medya platformu üzerinden düğününden kareler paylaştı. Yeni sezon öncesinde yeni evli çift romantik bir balayına çıktı. Yolculukları, hareketli New York şehrine gitmeden önce romantik aşk şehri İtalya'da başladı. Uğur Bilgin, büyüleyici eşi İrem Uslu ile balayından pozlarını peş peşe paylaştı. Uğur Bilgin, etrafa enerji saçan güler yüzlü eşi ile bu defa da New York'tan bir paylaşım yaptı. Sevilen dizi Güldür Güldür'ün ünlü oyuncusu Uğur Bilgin, geçtiğimiz günlerde ailesine yeni bir üye kattı. Çift, düğünlerinin ardından önce İtalya'nın büyüleyici manzaralarını keşfettikleri, ardından da New York'un hareketli sokaklarına adım attıkları olağanüstü bir balayı yolculuğuna çıktı. Balayı fotoğrafları çifti beğenen takipçilerinden büyük övgü ve hayranlık topladı. Yetenekli oyuncu Uğur Bilgin, eşi ile çektirdiği güzel bir anı paylaştığı sosyal medya paylaşımıyla büyük beğeni topladı. Bu paylaşım anında pek çok kişinin dikkatini çekti ve paylaşıma çok sayıda yorum ve beğeni geldi. Ünlü isimlerden de paylaşımı beğenenler oldu.