Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Kişi Belli Oldu!

Duygu Nebioğlu Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından biri olarak magazin gündemine damga vurmuştu. Geçtiğimiz günlerde ablasının da ünlü bir ismin kızı olduğunu söylemiş ve o ismin, Uğur Dündar olduğu öne sürülmüştü. Uğur Dündar'ın açıklamalarının ardından konuşan Duygu Nebioğlu, bugün Müge Anlı'da annesini aramaya çıktı. Öte yandan Uğur Dündar'a babalık davası açan kişi de ortaya çıktı! İşte Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun ablası…

 

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, geçtiğimiz günlerde Sabah Günaydın'dan Tuba Kalçık'a verdiği röportajda, ablasının babasının da ünlü bir isim olduğunu iddia etmiş, "Ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor" demişti. Sabah Günaydın'ın haberine göre; babalık davası açılan söz konusu kişinin, Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı. Konu hakkında konuşan Uğur Dündar ise, Adli Tıp Kurumu'nun DNA incelemesinde biyolojik babalık iddiasının reddedildiğini söylemişti.

 

METİN AKPINAR'IN KIZI DUYGU NEBİOĞLU'NDAN UĞUR DÜNDAR'IN AÇIKLAMALARINA CEVAP

 

Uğur Dündar'ın açıklamaları sonrası Sabah Günaydın'a konuşan Duygu Nebioğlu, şu açıklamayı yaptı:

 

"Dört kız kardeş olarak en büyük isteğimiz annemizin ortaya çıkması. Annem konuşursa zaten her şey çözülecek. Benim mücadelem de annemi bulmak için. Gazeteci Uğur Dündar'ın sosyal medyasından açıkladığı Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan DNA testi sonucuna da itiraz edeceğiz. Mahkeme süreci hâlâ devam ediyor. Hukuk mücadelemiz de devam ediyor. Annemi bulursak zaten her şey tüm yönleriyle aydınlanacak.”

 

ugur dundar a babalik davasi acan kisi belli oldu

 

Duygu Nebioğlu bugün, ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılıp annesi Suphiye Ormancı'yı aramaya başladı. Öte yandan; Uğur Dündar'a babalık davası açan ablanın isminin Dilara G. olduğu, Isparta'da yaşadığı ve evli olduğu öğrenildi.