Uğur Kardaş Sualtına Restaurant Açtı!

Youtube'da yayınladığı ilginç yemek içerikleriyle geniş kitlelerin takip ettiği 2018 Masterchef yarışması şampiyonu Uğur Kardaş, yayınladığı videosunda aynı yarışmadan arkadaşı Batuhan ile birlikte sualtında köpek balığı ve vatosların olduğu akvaryuma sualtı restaurantı kurdu. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç yemek içerikleriyle geniş kitlelerin takip ettiği 2018 Masterchef yarışması şampiyonu Uğur Kardaş, yayınladığı videosunda aynı yarışmadan arkadaşı Batuhan ile birlikte sualtında köpek balığı ve vatosların olduğu akvaryuma sualtı restaurantı kurdu. Son dönemde yayınladığı ilginç yemek içerikleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü şef Uğur Kardaş yayınladığı videosunda Masterchef yarışmasından arkadaşı Batuhan ile birlikte sualtında köpek balığı ve vatosların olduğu akvaryuma sualtı restaurantı kurdu.

 

Yayınladığı videosunda Masterchef yarışmasından arkadaşı Batuhan ile birlikte sualtında köpek balığı ve vatosların olduğu akvaryuma sualtı restaurantı kuran ünlü şef yaşadığı deneyimleri takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü şef sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.