Ümit Erdim'den Dikkat Çeken Garo Paylan Paylaşımı! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ümit Erdim, son dönemde Ermeni Soy Kırımı yasa teklifi ile gündemde olan Garo Paylan ile ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medya gündemine damga vurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ümit Erdim, son dönemde Ermeni Soy Kırımı yasa teklifi ile gündemde olan Garo Paylan ile ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medya gündemine damga vurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ümit Erdim, son dönemde Ermeni Soy Kırımı yasa teklifi ile gündemde olan Garo Paylan ile ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medya gündemine damga vurdu.

 

Garo Paylan'ı dinleyene kadar Kazım Karabekir okusun!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ümit Erdim, son dönemde Ermeni Soy Kırımı yasa teklifi ile gündemde olan Garo Paylan ile ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medya gündemine damga vurdu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Garo Paylan için "Bir Türk evladı olarak Ermeni’lerle ilgili meseleyi başına ‘sözde’ yazıp bile ifade etmeye değer görmüyorum. Bir de makamı, mesleği, kökeni, şöhreti vs, bu iftiranın gerçek olduğunu savunan, savunanı da savunan kim varsa Garo Paylan'ı dinleyene kadar açıp  Kazım Karabekir okusun." ifadelerini kullanan Erdim sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

umit erdim den olay garo paylan paylasimi