Ümit Erdim Kendisine Gelen Oğuzhan Koç Talebini Paylaştı! Bizi Bu Kalitesizlik Bitirecek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ümit Erdim, Twitter sayfasından kendisine Instagram'dan gelen Oğuzhan Koç ile ilgili rica mesajını paylaşırken, mesajı atan takipçisinin üslubunu sert bir dille eleştirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ümit Erdim, Twitter sayfasından kendisine Instagram'dan gelen Oğuzhan Koç ile ilgili rica mesajını paylaşırken, mesajı atan takipçisinin üslubunu sert bir dille eleştirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ümit Erdim, Twitter sayfasından kendisine Instagram'dan gelen Oğuzhan Koç ile ilgili rica mesajını paylaşırken, mesajı atan takipçisinin üslubunu sert bir dille eleştirdi.

 

Mesajın üslubu çileden çıkardı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ümit Erdim, Twitter sayfasından kendisine Instagram'dan gelen Oğuzhan Koç ile ilgili rica mesajını paylaşırken, mesajı atan takipçisinin üslubunu sert bir dille eleştirdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine bir takipçisinden gelen Oğuzhan Koç ile ilgili rica mesajının üslubunu eleştiren Erdim "Bizi bu kalitesizlik, bu üslupsuzluk bitirecek. Samimiyet kavramını gerçekten yanlış anlıyoruz." ifadelerini kullanan Erdim sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

umit erdim den oguzhan koc ilgili mesaja elestiri