Umut Evirgen'den Serenay Sarıkaya Hamlesi! Takipten Çıktı!

Alina Boz ile evlilik hazırlığı yapan ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen Serenay Sarıkaya'yı sosyal medyada takipten çıktı. 

 

Alina Boz ile evlilik hazırlığı yapan ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen Serenay Sarıkaya'yı sosyal medyada takipten çıktı. Alina Boz ile aşk yaşayan Umut Evirgen geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın bir gönderisini beğenmişti.

 

CNN Türk'te yer alan habere göre, Konuyla ilgili bir soruya ise Alina Boz "Eli çarpmıştır" demişti. Yaşanan bu olaydan sonra Umut Evirgen'den dikkat çeken bir hamle geldi. Şimdilerde Alina Boz ile aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın iddialı bir karesini beğenmesiyle gündem olmuştu. Boz, konuyla ilgili "Umut'un eli çarpmıştır" açıklamasını yapmıştı. Yaşananların ardından Evirgen'den beklenmedik bir hamle geldi. Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen, bir süre önce oyuncu Alina Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın iddialı bir fotoğrafını beğenmişti. Durumu geç de olsa fark eden Evirgen beğenisini geri çekmiş ancak bu durumun günlerce konuşulmasına engel olamamıştı.

 

"ELİ ÇARPMIŞTIR!”

 

Olay sonrası Levent'te görüntülenen Boz, bu konuyla ilgili sorulara şu yanıtı vermişti: Olur mu öyle şey ya... Eli çarpmıştır, bir şeydir. Açıkcası sosyal medyaya o kadar bakmıyoruz. Ben de o kadar kullanmıyorum. Aramızda öyle bir diyolag ya da bu durumun konuşması geçmedi.

 

SÜRPRİZ HAMLE

 

Alina Boz'un olay olan bu açıklamasının ardından, Umut Evirgen'den beklenmedik bir hamle geldi. Ünlü isim, eski aşkı Serenay Sarıkaya'yı Instagram'da takipten çıktı. Evirgen'in bu hamlesi, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.