Umut Evirgen İle Alina Boz'un Nikah Tarihleri Belli Oldu! O Tarihte Evleniyorlar!

Yeni bir aşka yelken açmalarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Alina Boz ile yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen çiftinin nikah tarihleri belli oldu. 

 

Yeni bir aşka yelken açmalarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Alina Boz ile yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen çiftinin nikah tarihleri belli oldu. 

 

Nikah tarihleri belli oldu!

 

Sabah'ta yer alan habere göre; Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut EvirgenAlina Boz ile geçen temmuz ayında ilişki yaşamaya başladı. Genç oyuncu Alina Boz, Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile uzun süreli ilişkisini bitirdikten sonra gönlünü çapkın işletmeci Umut Evirgen'e kaptırmıştı. Bu sürpriz aşk magazin gündemine bomba gibi düşerken, çiftin ilişkisi evlilik yolunda.

 

Beraberlikleri ile çok konuşulan Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinin nikah tarihi belli olunca hazırlıklara başladı. Uzun yıllar Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bitiren Alina Boz, geçmişte Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. Aşkları dolu dizgün devam eden Alina Boz ile Umut Evirgen evlilik iddialarıyla gündeme gelmişti. 25 yaşındaki güzel oyuncu Alina Boz'a Paris'te evlilik teklifi eden Umut Evirgen, "Evet" yanıtı almıştı. Şimdilerde düğün hazırlıkları ile uğraşan Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu. Şimdilerde düğün hazırlıkları ile uğraşan Alina Boz ile Umut Evirgen, 2 Aralık'ta nikah masasına oturacak.