Ünlü Fenomen Kıvanç Talu Ve Eşi Beril Talu'nun Kaçtıkları Ülke Belli Oldu!

100 milyon TL'lik vurgun ile gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun Portekiz'e kaçtıkları iddiaları konuşulmaya devam ederken, Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ fenomen ve eşinin kaçtığı ülkenin Gürcistan olduğunu söyledi. 

 

100 milyon TL'lik vurgun ile gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun Portekiz'e kaçtıkları iddiaları konuşulmaya devam ederken, Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ fenomen ve eşinin kaçtığı ülkenin Gürcistan olduğunu söyledi. 

 

‘Var Böyle Tipler’ adlı sosyal medya hesabıyla ünlenen Kıvanç Talu'nun eşi Beril Talu’yla birlikte 100 milyon liralık dolandırıcılığa imza attığı iddia edildi. Çiftin Portekiz'e kaçtığı iddia ediliyordu. Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ, Talu çiftinin 3 yaşındaki oğulları Noel’in pasaportu gecikince vizesiz gidebilecekleri Gürcistan’a kaçtıklarını yazdı. 'Var Böyle Tipler' Instagram hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun ailelerinden en yakın arkadaşlarına kadar pek çok kişiyi 100 milyon lira dolandırması gündeme bomba gibi düştü. Talu çiftinin Dilan Polat'ın başına gelenlerden korktuğu için hedefleri olan 500 milyon TL'ye ulaşamadan Portekiz'e kaçtığı ileri sürülmüştü. Ancak Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ, çiftin Portekiz'e değil Gürcistan'a kaçtığını yazdı.

 

Üstündağ, yazısında şu ifadelere yer verdi:

 

“Portekiz’e kaçma planları yapan Kıvanç-Beril Talu çifti, 3 yaşındaki oğulları Noel’in pasaportu gecikince vizesiz gidebilecekleri Gürcistan’a kaçtı. Günlerdir herkes Kıvanç-Beril Talu olayını konuşuyor. ‘Var Böyle Tipler’ isimli Instagram hesabının sahibi olan çift, reklam ve sosyal medya dünyasında bilinen kişiler. Bugüne kadar onlarca kişiyle bir sürü iş yapmışlar ve sektörde herkesi tanıyorlar. Bu nedenle ‘piyasayı’ dolandırıp yurt dışına kaçmaları herkeste şok etkisi yarattı. Önceki gün savcılık devreye girdi, haklarında soruşturma başlatıldı. Bu soruşturma neticesinde konuyla ilgili daha fazla detay gün yüzüne çıkacak belli ki…

 

Benim de kulağıma birtakım bilgiler geldi. Çiftin, 100 milyon TL’lik vurgun yaptığı ve Portekiz’e kaçtıkları söyleniyordu. Aldığım duyumları göre çift Gürcistan’a kaçmış. Gürcistan’ı tercih etme nedenlerini de öğrendim. Meğer çift, 3 yaşındaki oğulları Noel için pasaport başvurusu yapmış ama borçlular sıkıştırınca, paniğe kapılıp, pasaportun gelmesini beklemeden vizesiz gidebilecekleri ilk ülkeyi tercih etmişler. Savcılık soruşturmasıyla daha fazla detay öğrenebileceğiz ama mağdurlardan duyduğuma göre rakam 100 milyonun üzerinde.

 

BAKICILARININ EVLERİNİ BİLE SATTIRMIŞLAR!

 

“Portekiz’de şirket kuracağız” yalanıyla da yurt dışına gitmeye hazırlandıklarını da herkes biliyormuş. İşin içinde Beril Talu’nun anne-babasının da olduğu söyleniyor ve hatta eski çalıştığı şirketini dolandırdığı konuşuluyor… Mağdur çok, detay çok ama herkesin kafasında tek bir soru işareti var: Neden?"