Ünlü Hollywood Yıldızı David Soul Hayatını Kaybetti!

Türkiye'de 1980'lerde yayınlanan 'Sarı Gül' dizisiyle ünlenen ünlü aktör David Soul, 80 yaşında hayata veda etti 'Sarı Gül', 'Starsky' ve 'Hutch' dizilerinin yıldızı David Soul'dan acı haber geldi. Soul'un 80 yaşında vefat ettiği öğrenildi.

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Türkiye'de 1980'lerde yayınlanan 'Sarı Gül' dizisiyle ünlenen ünlü aktör David Soul, 80 yaşında hayata veda etti 'Sarı Gül', 'Starsky' ve 'Hutch' dizilerinin yıldızı David Soul'dan acı haber geldi. Soul'un 80 yaşında vefat ettiği öğrenildi.

 

KÖTÜ HABERİ EŞİ DUYURDU

 

Acı haberi oyuncunun eşi Helen Snell, duyurdu. Üzüntüsünü dile getiren Snell, "Sevgili bir koca, baba, büyükbaba ve erkek kardeş olan David Soul, sevgi dolu ailesinin yanında verdiği yiğit yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti" dedi. Helen Snell, "Oyuncu, şarkıcı, hikâye anlatıcısı, yaratıcı sanatçı ve sevgili dost olarak dünyada pek çok olağanüstü yeteneği paylaştı. Gülümsemesi, kahkahası ve hayata olan tutkusu, hayatına dokunduğu birçok kişi tarafından hatırlanacak" şeklinde konuştu. David Soul, Türkiye'de 1980'lerde televizyonda gösterilen ve oyuncu Sam Elliott ile rol aldığı 'Sarı Gül' dizisiyle tanımıştı. David Soul, oyunculuğun yanı sıra şarkıcı yönünle de bilinmekteydi.