Ünlü Hollywood Yıldızı Kevin Costner 18 Yıllık Eşinden Resmen Boşandı!

Bodyguard, Kurtlarla Dans, The Postman, Robin Hood Hırsızlar Prensi, Suçlu, Yellowstone gibi yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Kevin Costner 18 yıllık eşinden resmen boşandı. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; 'Kurtlarla Dans', 'Robin Hood: Hırsızlar Prensi' ve 'The Bodyguard' gibi filmlerde yer alan ünlü aktör Kevin Costner, 18 yıllık eşi Christine Baumgartner'dan geçtiğimiz sene boşanma kararı almıştı. Çekişmeli boşanmaları aylardır devam eden ikilinin evliliği, resmi olarak bitti. ABD'li Hollywood yıldızı Kevin Costner, 2004 yılında dünyaevine girdiği Christine Baumgartner'dan geçtiğimiz mayıs ayında boşanma kararı almıştı. Baumgartner'ın birlikte yaşadıkları evden taşınmayı reddetmesi üzerine, Costner mahkemeye evlilik sözleşmelerini sunmuş ve eşinin evi terk etmesi gerektiğini söylemişti. İkili, uzun süre nafaka ve üç çocuklarının velayetini kimin alacağı konularında anlaşamamış, defalarca duruşmaya çıkmak zorunda kalmıştı.

 

NAFAKA SAVAŞINDAN ZAFERLE ÇIKTI

 

Costner'ın (69) mahkeme kararı sonrası evinden taşınan eşine ödeyeceği nafaka, geçici olarak 129 bin dolar olarak belirlenmişti. Ancak Santa Barbara'daki bir yargıç, görülen son duruşmada Baumgartner'ın (49) itirazlarına rağmen ünlü aktörün ödeyeceği tutarı 63 bin dolara düşürmüştü. Oyuncu ile eski eşi, çocuklarının velayetini ise ortak olarak paylaşmaya karar vermişti. Aylardır gündemi meşgul eden olaylı boşanma, nihayet sonuçlandı. People mahkeme belgelerine göre; ünlü çift 16 Şubat Cuma günü resmi olarak boşandı. Christine'in avukatlarının Santa Barbara'daki bir mahkemeye her iki tarafın da zorunlu ortak ebeveynlik kursunu tamamlamaktan muaf tutulmasını talep eden belgeler sunduğu da öğrenildi.