Ünlü Hollywood Yıldızı Zendaya'dan Şoke Eden Sosyal Medya Hamlesi! Herkesi Takipten Çıktı!

Spiderman serisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Hollywood yıldızı Zendaya sosyal medyada herkesi takipten çıktı. 

 

Spiderman serisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Hollywood yıldızı Zendaya sosyal medyada herkesi takipten çıktı. 

 

Tanıtım amaçlı yaptığı tahmin ediliyor!

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Disney'de kariyerine başlayan Emmy ödüllü oyuncu ve şarkıcı Zendaya'nın sosyal medya hesapları üzerinden herkesi takipten çıkması dikkat çekti. "Örümcek Adam" ve "Euphoria" gibi yapımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Zendaya'nın sosyal medya hamlesi dikkat çekti. Oyuncu Instagram hesabı üzerinden herkesi takipten çıktı. 27 yaşındaki oyuncunun, sevgilisi Tom Holland'ı da takipten çıkması tepki çekti. Zendaya'nın bu kararının ardındaki nedeni henüz açıklamasa da oyuncunun yeni filmi "Challengers"ın tanıtımı için yaptığı düşünülüyor. Daha önce birçok ünlü isim, yeni film, albüm veya şarkı öncesinde paylaşımlarını silmiş ya da herkesi takipten çıkarak benzer etkileşimler göstermişti. Oyuncu son paylaşımında da yeni filminin kapağını takipçilerine gösterdi. "Call Me Your Name", "Suspiria" ve "Bones and All" filmlerinin ödüllü yönetmeni Luca Guadagnino'nun yeni filmi "Challengers"ın başrollünde Zendaya, Josh O'Connor ve Mile Faist gibi isimler yer alıyor. Film tenis turnuvasında şampiyon olmak için yarışan üç tenis oyuncusunun hikayesini konu alıyor. Zendaya, 2022 Emmy Ödülleri'nde Euphoria dizisindeki rolü ile "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. "Spider-Man: Homecomig" setinde Tom Holland ile tanışan Zendaya, birlikteliklerini uzun yıllar sakladı. Her fırsatta arkadaş olduklarını söyleyen çift, Temmuz 2021'de arabanın içinde öpüşürken yakalandıktan birkaç ay sonra aşklarını ilan etti.