Ünlü İş İnsanı Tolga Karadeniz'den Şarkıcı Cevher'e Büyük Jest!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Tolga Karadeniz ailesiyle tatil yaparken, geçtiğimiz gün Cevher'in konserine katılarak yaptığı jest ile dikkat çekti. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Tolga Karadeniz ailesiyle tatil yaparken, geçtiğimiz gün Cevher'in konserine katılarak yaptığı jest ile dikkat çekti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Tolga Karadeniz ailesiyle tatil yaparken, geçtiğimiz gün Cevher'in konserine katılarak yaptığı jest ile dikkat çekti. 

 

is insani tolga karadeniz den cevher e buyuk jest

 

20 adet şampanya jesti!

 

Mandarin'de düzenlenen Ünlü Sanatçı Cevher konserinede giden Tolga Karadeniz konser esnasında Cevher'e 20 adet şampanya jesti yaptı ve herkesin bir anda dikkatini çekti.Cevher sahnedeyken Tolga Karadeniz'e "Etiler'dekimi bizim tolgamı tanışıyoruz zaten hoşgeldin  ayaklarınıza sağlık.Podium Club Exclusive devam mı "diye sorunca Tolga Karadeniz Podium devam " diye söyleyince " Cevher " Çok Teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık sağolun " diyerek ikramı kabul etti. Tolga Karadeniz  basına yaptığı açıklamada "Ruh ve beden olarak yoğun bir kış sezonu geçirdik Hep iş olmaz tatilimizi yapalım dedik. Deniz ve kum vazgeçilmezimdir. Cevher konserine gitmek de baya keyifli oldu. Tatilden döndüğümde yoğun çalışma maratonu beni bekliyor. Podium Club Exclusive kadar kaliteli bir mekana tatil beldesinde pek rastlamadım. Bu da bizim diğerlerinden en büyük farkımız." ifadelerini kullandı.