Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü komedyen Hasan Can Kaya son dönemde özellikle Acun Ilıcalı'nın yeni girişimi olan Exxen platformu ile el sıkışmasıyla konuşulurken, ünlü komedyenin kim olduğunu internette kullanıcılar sıklıkla araştırmaya devam ediyor. Peki Hasan Can Kaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevabı haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü komedyen Hasan Can Kaya son dönemde özellikle Acun Ilıcalı'nın yeni girişimi olan Exxen platformu ile el sıkışmasıyla konuşulurken, ünlü komedyenin kim olduğunu internette kullanıcılar sıklıkla araştırmaya devam ediyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Hasan Can Kaya son dönemde özellikle Acun Ilıcalı'nın yeni girişimi olan Exxen platformu ile el sıkışmasıyla konuşulurken, ünlü komedyenin kim olduğunu internette kullanıcılar sıklıkla araştırmaya devam ediyor. 

 

Hasan Can Kaya Kimdir? 

 

16 Aralık 1989 yılında İstanbul Güngören'de dünyaya gelen ünlü komedyen, doğup büyüdüğü Güngören'de önceleri futbol oynuyor, mahalledki ağabeylerinin anılarını dinliyordu. Çocukluğundan beri çok komik olduğu söylenen ünlü komedyen o dönemde bu özelliği yüzünden yagırganıyor, zaman zamanda azarlanıyordu. Lisede amacı olmayan şakalar yaptığı bu dönemde, şans eseri bir gün soluğu tiyatroda alınca o an ne meslek yapacağına karar vermiş oldu. Kendi mizahını paylaşmak ve hikayelerini anlatmak umuduyla film sektöründe işe başladı. 

 

Önceleri senaristlik yapan ve 1 Kadın 1 Erkek dizisinin senaryo ekibinde yer alan ünlü komedyen, daha sonraları Beşiktaş Leman Kültür'de sahne almaya başladı. Burada stand-up yapmaya başlayan ünlü komedyen bu işte ilerleyen zamanlarda çok başarılı olarak haftada 4 gün program yapmaya başladı. Bunun üzerine senaristliği tamamen terk ederek komedyenlik yapmaya başlayan Kaya, Ocak 2020'de "Konuşanlar Talk Show" programını yapmaya başladı. 

 

Hasan Can Kaya kimdir