Ünlü Müzik Grubu Oasis'in Yıldızı Noel Gallagher'ın Eşi Sara MacDonald Boşanması Pahalı Patladı İddiası!

İngiliz rock müzik grubu Oasis'in yıldızı Noel Gallagher'ın eski eşi Sara MacDonald ile boşanmasının ardından ödeyeceği dudak uçuklatan tazminat gündem olurken tazminat bedelinin 700 milyon TL olduğu iddia edildi. 

 

İngiliz rock müzik grubu Oasis'in yıldızı Noel Gallagher'ın eski eşi Sara MacDonald ile boşanmasının ardından ödeyeceği dudak uçuklatan tazminat gündem olurken tazminat bedelinin 700 milyon TL olduğu iddia edildi. 

 

Sözcü gazetesinin haberine göre, İngiliz rock müzik grubu Oasis'in yıldızı Noel Gallagher'ın eski karısının boşanmalarının ardından büyük bir tazminat aldığı iddia edildi. Oasis yıldızı Noel Gallagher (56) ve eşi Sara MacDonald (52), bu yıl ocak ayında 22 yıllık beraberliklerinin ardından ayrıldıklarını duyurmuşlardı. MacDonald ile olan evliliğinden Donovan (15) ve Sonny (12) adında iki oğlu olan Gallagher, ilişkilerinin Covid-19 karantinası sırasında “birbirlerinden bıkmaları” nedeniyle çökmeye başladığını söyledi. MacDonald’ın ise eski eşinin sürekli parti yapmasından bıktığı öğrenildi. Çift en sonunda “orta yaş krizi” sebebiyle ayrıldıklarını duyurdu. Ayrılmalarından bu yana, eski çift her şeyi yasal bir şekilde bölmek üzere çalışıyor ve MacDonald’ın boşanmadan yaklaşık 700 milyon TL (20 milyon £) tazminat almasının beklendiği bildiriliyor. MacDonald’ın ayrıca bir zamanlar Hampshire’da birlikte oturdukları 280 milyon TL (8 milyon £) değerindeki evi de alacağı söyleniyor.

 

KUTLAMA YAPTILAR

 

Sun ve diğer medya kuruluşlarına göre, eski eşler yalnızca avukatları aracılığıyla iletişim kuruyor. Gallagher, boşanmalarında nihayet anlaşmaya varılmasını kutlamak için, aralarında U2’nun da bulunduğu arkadaşlarıyla parti yapmak üzere Las Vegas’a uçtu. Bu sırada eski eş MacDonald da arkadaşlarıyla birlikte olmak için İbiza’ya gitti. 2001 yılında MacDonald’la çıkmaya başlayan Gallagher, ayrılıktan beri otellerde yaşıyor ama şimdi eski eşi ortak mülklerini alırken ev aramaya başladı. Çifte yakın bir kaynak da, “nihayet bir anlaşmaya varmanın her ikisi için de büyük bir rahatlama olduğunu” belirtti.