Ünlü Oyuncu Maggie Smith 88 Yaşında Manken Oldu!

Film setlerinden moda podyumlarına geçen aktör ve aktrist az değil. Ama 88 yaşında bu işi başarmak her sanatçıya nasip olmuyor. Maggie Smith bunu başardı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi 

 

Film setlerinden moda podyumlarına geçen aktör ve aktrist az değil. Ama 88 yaşında bu işi başarmak her sanatçıya nasip olmuyor. Maggie Smith bunu başardı. “Harry Potter” dizisinin unutulmaz yıldızı Maggie Smith, “Loewe” moda evinin 2024 ilkbahar-yaz koleksiyonunun yüzü oldu. Firma gelecek yıl piyasaya süreceği yeni tasarım çantalarının tanıtımını ona emanet etti.

 

unlu oyuncu maggie smith 88 yasinda manken oldu

Maggie Smith, “Loewe”nin reklam kampanyası afişi önünde gururla poz veriyor.

 

Kampanyanın ilk üç görseli Instagram’dan paylaşıldı: Maggie Smith ilk görselde kürk mantoyla, ikincisinde siyah-beyaz bir kostümle, üçüncüsünde ise mavi ipek bir bluzla poz veriyor. İspanyol moda evi “Loewe” geçen Temmuz’da dünyanın en etkili markası seçildi. Ancak şimdi “Miu Miu” onu tahtından indirdi.

 

Kylie Jenner’den Bella Hadid’e, Hailey Bieber’e kadar bir çok star “Loewe” ürünlerinin hayvanı. Firma deri eşyaları, elbiseleri, parfümleri ve aksesuarlarıyla kendi modasını yaratıyor. 175 yıllık geçmişi nedeniyle “Loewe”, moda dünyasında “İspanya’nın Hermes’i” diye nitelendiriliyor.