Ünlü Oyuncu Rana Cabbar Vefat Etti!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rana Cabbar tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rana Cabbar tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rana Cabbar tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

 

Aşk-ı Memnu dizisinin Süleyman Efendisi oyuncu Rana Cabbar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yayınlandığı döneme damgasını vuran dizilerden biri olan ‘’Aşk-ı Memnu’’da hayat verdiği ‘Süleyman Efendi’ karakteriyle hafızalara kazındı. Geçtiğimiz günlerde Taksim'de bir hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu, 78 yaşında hayatını kaybetti.

 

Usta oyuncunun ölümü için Twitter’da ünlüler şu ifadeleri kullandılar:

 

Mahsun Kırmızıgül:

 

Bir ustayı, bir abiyi, bir bilgeyi, bir dostu, arkadaşı kaybettim. O kadar üzgünümki buraya yazacak kelime bulamıyorum. Bu dünyadan, bir efsane olan Rana Cabbar geçti. Mekanın cennet olsun Rana baba

 

Zafer Algöz:

 

Oyuncu #ranacabbar ağabeyimız vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Ankara AST’ın efsane oyunu Sakıncalı Piyade de izlemiştim ilk olarak. Oyunculuğun yanında kalemini de iyi kullanırdı. Başımız sağ olsun.