Ünlü Oyunculardan Deniz Bulutsuz'a Destek!

Sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamayla sevgilisi Ozan Güven'in kendisini darp ettiğini söyleyen Deniz Bulutsuz'a ünlü oyuncular Burcu Özberk ve Demet Özdemir destek verirken dikkat çeken ifadeler kullandılar.

 

Sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamayla sevgilisi Ozan Güven'in kendisini darp ettiğini söyleyen Deniz Bulutsuz'a ünlü oyuncular Burcu Özberk ve Demet Özdemir destek verirken dikkat çeken ifadeler kullandılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren ve sevgilisi Ozan Güven'den 1 saat boyunca fiziksel ve duygusal şiddet gördüğünü söyleyen Deniz Bulutsuz'a ünlü oyuncular Burcu Özberk ve Demet Özdemir destek verirken dikkat çeken ifadeler kullandılar.

 

Burcu Özberk ve Demet Özdemir şu sözlerle destek oldular: Can dostumuz Deniz Bulutsuz'un Ozan Güven tarafından canına kasteden düzeyde gördüğü bu şiddet için ne söylemek nasıl konuşmak gerekir inanın bilmiyoruz. Söylemek istediğimiz binlerce söz varken kelimeler yetersiz kalıyor, kalbimiz sıkışıyor. Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlıktır! Bizler bu kötü günleri elimizden geldiği her an Deniz ve ailesinin yanında, ona destek olarak geçirmeye çalışıyoruz. Fakat o gece yaşadıklarını, gördüklerini onun aklından çıkarmanın, anne ve babasının gözlerinde gördüğümüz üzüntü ve korkuyu yok etmenin hiç bir yolu yok. Hiç bir kadına böyle bir şey yaşatmanın bir affı olamaz, bu kabul edilemez! Lütfen haberleri okuyanlar ve kırıcı yorumlarda bulunanlar bir kez olsun Deniz ve değerli ailesi icin ellerini vicdanlarına koysunlar. Deniz'in yanında olan, bu süreçte desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza da yürekten teşekkür ediyoruz. Soruşturma sürecinin başladığı bu olayda Türk adaletine güvenimiz sonsuzdur. Hak eden kisi cezasını alacaktır. Her zaman yanındayız ve seni çok seviyoruz güzel ve temiz kalpli arkadaşım.