Ünlü Şarkıcı Şimal Sağlık Durumuyla İlgili Bilgi Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Şimal, bir süredir mücadele ettiği meme kanseri hastalığı sonrası geçirdiği ameliyat ve sağlık durumu hakkında Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerine bilgiler verdi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Şimal, bir süredir mücadele ettiği meme kanseri hastalığı sonrası geçirdiği ameliyat ve sağlık durumu hakkında Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerine bilgiler verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Şimal, bir süredir mücadele ettiği meme kanseri hastalığı sonrası geçirdiği ameliyat ve sağlık durumu hakkında Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerine bilgiler verdi.

 

Zor günleri atlattı: Dualarım kabul oldu!: Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden Şimal, kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gördükten sonra ameliyat olmuştu. Sosyal medya hesabından sık sık sağlık durumuyla ilgili takipçilerini bilgilendiren ünlü şarkıcıdan müjdeli haber geldi. Operasyonunun başarılı geçtiğini açıklayan Şimal, "Ettiğim dualar kabul oldu!" ifadelerini kullandı 



Etiketler: