Ünlü TikTok Fenomeni Mehmet Osman Eda Sakız'ın Yanına Giderken Kaza Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Mehmet Osman, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada trafik kazası geçirdiğini duyururken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Mehmet Osman, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada trafik kazası geçirdiğini duyururken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mehmet Osman, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada trafik kazası geçirdiğini duyururken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Eda Sakız'ın yanına giderken kaza yaptığı açıklayan ünlü sosyal medya fenomeni sonrasında yaptığı açıklamada ise "Arkadaşlar iyiyim çok şükür Allah kurtardı bizi can kaybı yok araba pert oldu sadece. Kendimize geldik, montumuz evde kaldı bu soğukta kardeşim, dost kardeş arada çok fark var. Ailem hep iyi dostlar seç dediler kardeşim benim kurban olduğu iyi günde de gördük, kötü günde de gördük yüzleri kardeşim çok şükür Eda Sakız" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama;

 

mehmet osman trafik kazasi yapti