Uras Benlioğlu İnternette Görüp İnandığımız Yalanları İnceledi!

Youtube'da yayınladığı ilginç ürün incelemeleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Uras Benlioğlu, yayınladığı videosunda internette görüp inandığımız yalanları inceleyerek efane mi gerçek mi olduklarını sorguladı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç ürün incelemeleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Uras Benlioğlu, yayınladığı videosunda internette görüp inandığımız yalanları inceleyerek efane mi gerçek mi olduklarını sorguladı. TV8'de yayınlanacak Exatlon Challenge ile ilgili olarak gittiği Domik'te ki yoğun programı yüzünden uzun bir süre video çekemeyen ünlü Youtuber, Türkiye'ye döner dönmez çektiği videosunda bu kez internette görüp inandığımız yalanları inceleyerek bunların efsane mi yoksa gerçek mi olup olmadıklarını sorguladı. 

 

Yayınladığı videosunda "Buranın karıncalarını bile özlemişim. Bildiğiniz gibi değil. Dominik'in karıncaları ısırıyor, canlı canlı yemeye çalışıyorlar. Dominik'e gittik sandık kı video çekebileceğiz ama bir baktık parkurda sürekli koşuyoruz, Koş babam koş çok yoğundu." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber, Türkiye'ye döner dönmez internette görüp inandığımız yalanları inceleyerek bunların efsane mi gerçek mi olup olmadıklarını öğrenmeye çalıştı. Oyuncakların maskelerinin altında gerçekten garip yaratıklar mı var? Nar soymanın kolay yolu gibi internet bilgilerini ve efsaneleri test eden ünlü Youtuber bu konuda ulaştığı sonuçları takipçileriyle paylaştı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.