Uraz Kaygılaroğlu'ndan Billur Kalkavan'ın Vefatı İçin Duygu Dolu Paylaşım! Ne Dedi?

Son dönemde rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu akciğer kanseriyle mücadelesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü oyuncu Billur Kalkavan ile ilgili duygu dolu bir paylaşım yaparken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu akciğer kanseriyle mücadelesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü oyuncu Billur Kalkavan ile ilgili duygu dolu bir paylaşım yaparken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu akciğer kanseriyle mücadelesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü oyuncu Billur Kalkavan ile ilgili duygu dolu bir paylaşım yaparken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Billur Kalkavan için "Billur abla mücadelenin sonuna gelmiş maalesef. Tanıdığım en cesur, en hayat dolu insandı. Büyürken hayatıma dokunmuş özel bir ruh, güzel bir insandı. Huzur içinde yat ablacım" ifadelerini kullanan Kaygılaroğlu, yoğun destek gördü. 

 

uraz kaygilaroglu ndan billur kalkavan paylasimi