Uraz Kaygılaroğlu'nun Başı Takıntılı Hayranıyla Dertte! Hukuki İşlem Başlattı!

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'na sosyal medyada bir takipçisi hayatı dar etti! Almanya'da yaşadığı iddia edilen takıntılı takipçisi Derya Ö, Uraz Kaygılaroğlu'na 'Her gün ölmeni, cinsel hastalık kapmanı diliyorum. Allah belanı versin. Hayatında hiçbir şey yolunda gitmesin. Sadece kötü şeyler olsun' tarzında birçok mesaj attı. Hayatı dar eden takipçi yüzünden ünlü oyuncu soluğu savcılıkta aldı.

 

Sabah’tan Seda Nur Günaydın’ın haberine göre; Sosyal medya hesabına sıkça gelen saplantılı mesajlar nedeniyle Uraz Kaygılaroğlu'nun başı derde girdi. Yurt dışında yaşadığı iddia edilen Derya Ö. (40) isimli takipçisi ünlü oyuncuya hayatı zindan etti. Uraz Kaygılaroğlu'na tehdit ve hakaret dolu mesaj atan takipçi ile ünlü oyuncu davalık oldu. Konuşulan iddialara göre Almanya'da yaşayan Derya Ö, Uraz Kaygılaroğlu'nu takıntılı haline getirdi. Ünlü oyuncuya kafayı takan kadın, 5 Haziran 2023 günü Kaygılaroğlu'na upuzun bir mesaj attı. "Cinsel hastalık kapmanı diliyorum. Ölmeni diliyorum her gün. Senin psikopat olduğunu herkese söylüyorum. Beni yok etmeye çalıştın, benden intikam aldın. Yaptığında bir b*k olsa, ne biçim adamsın sen" tarzında mesajları gören ünlü oyuncu neye uğradığını şaşırdı.

 

Yazdıkları bununla da sınırlı kalmayan Derya Ö., iddiaya göre mesajların devamında "Haftada bir çocuğunu görüp reklam yapıyorsun, insanlar seni iyi baba zannediyor. Hayvanlar bile senin gibi değil. Paran var diye her şeyi yapabileceğini zannediyorsun, Türkiye'nin pisliğisin, yurt dışında sana kimse bakmaz. Bana travmalar yaşattığını farkında mısın? Allah belanı versin. Hayatında hiç bir şey yolunda gitmesin. Sadece kötü şeyler olsun" şeklindeki mesajlarını sürdürdü.

 

Uraz Kaygılaroğlu'na hakaret ve tehditvari ifadeler içeren mesajlar atan Derya Ö. hakkında savcılık, "Zincirleme suç saikiyle hakaret" suçundan 3 yıl 6 aya kadar hapsini istedi. Soluğu savcılıkta alan Uraz Kaygılaroğlu'nun şikayeti sonrası başlatılan soruşturmada, tanık Atalay Ş. de ifade verdi. İfadesinde, ünlü oyuncunun şüpheli Derya Ö.'den mesajlar aldığını belirtti ve şüphelinin "Sen görürsün, sana hayatı dar edeceğim" şeklinde mesajlar attığını iddia etti. Şüpheli Derya Ö.'nün yapılan tüm araştırmalara rağmen ifadesi alınamadı. Şüpheli kadın hakkında adli makamlarca yakalama emri çıkartıldı. Savcılık, dosya kapsamında iddiaları destekler nitelikteki mesaj tutanağı gereğince şüpheli Derya Ö.'nün, "Zincirleme suç saikiyle hakaret" suçundan 3 yıl 6 aya kadar hapsini istedi.