Uraz Kaygılaroğlu'nun Ojeli Tırnaklarının Nedeni Belli Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun ojeli tırnaklarının nedeni belli oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun ojeli tırnaklarının nedeni belli oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun ojeli tırnaklarının nedeni belli oldu.

 

Kızı istediği için sürmüş!

 

Snobmagazin'in haberine göre; Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, kadrosunda yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin galasına ve 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına siyah ojeli tırnaklarıyla katılmıştı. Gazeteci Arif Hür, Uraz Kaygılaroğlu'nun tırnaklarına neden oje sürdüğünü açıkladı. Hür, "Kaygılaroğlu, Melis İşiten ile evliliğinden dünyaya gelen 6 yaşındaki kızı Ada'nın isteği üzerine oje sürmüş. Kaygılaroğlu'nun tek amacı kızını mutlu edebilmekmiş" dedi.

 

Sözlerini sürdüren Hür, "Bu arada Mic.com’un araştırmasına göre erkeklerde oje sürme olayı yeni değil, beş bin yıllık tarihi varmış. İsa’dan önce 3200 yılından kalma tabutlar incelendiğinde erkeklerin oje sürdüğü ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

 

Geçtiğimiz yıllarda Brad Pitt, Johnny Depp, Harry Styles, Kurt Cobain ve Vic Mensa gibi yıldızlarda tırnaklarına oje sürmüşlerdi.