Uraz Kaygılaroğlu'nun Yeni Aşkı Ortaya Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, kızının annesi Melis İşiten ile evliliğini bitirdikten sonra yeni bir aşka yelken açtı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, kızının annesi Melis İşiten ile evliliğini bitirdikten sonra yeni bir aşka yelken açtı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, kızının annesi Melis İşiten ile evliliğini bitirdikten sonra yeni bir aşka yelken açtı. 

 

Geçen yıl Melis İşiten’le evliliğine nokta koyan Uraz Kaygılaroğlu yeni bir aşka yelken açtı. Oyuncu, önceki gün yeni sevgilisiyle Yalıkavak’ta objektiflere takıldı.

 

Kızı Ada'nın annesi Melis İşiten'den boşandıktan sonra adı Aslı Enver ile anılan Uraz Kaygılaroğlu, yeni sevgilisi Cemre Ebuzziya ile birlikte ilk kez görüntülendi. Magazinburada.net Bodrum muhabiri Kamil Sümer tarafından tarafından Yalıkavak’ta görüntülenen taze aşıklar tatilin keyfini doyasıya yaşadı.

 

ELİNİ ÖPÜP İLTİFATLAR YAĞDIRDI…

 

Plajın kafe bölümünde tavla oynayan ikiliden Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisinin her zar atışında elini öperek iltifatlar yağdırdı. Akşamüstü denize giren sevgilisini şezlongda bekleyen 33 yaşındaki oyuncu, ilerleyen dakikalarda meraklı bakışlara aldırmadan sevgilisini defalarca öptü.