Uriel'in Başarısı Ödül İddialarını Beraberinde Getirdi!

Kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran başarılı müzisyen Uriel Salnaitis'in başarısı her geçen gün artarken geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü "Kaybolan Yıllar" ve geçtiğimiz ay piyasaya çıkardığı "Nerdesin" coverının "En İyi Cover" ödülünü alacağı iddia edildi. 

 

Kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran başarılı müzisyen Uriel Salnaitis'in başarısı her geçen gün artarken geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü "Kaybolan Yıllar" ve geçtiğimiz ay piyasaya çıkardığı "Nerdesin" coverının "En İyi Cover" ödülünü alacağı iddia edildi.  Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran başarılı müzisyen Uriel Salnaitis'in başarısı her geçen gün artarken geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü "Kaybolan Yıllar" ve geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü "Nerdesin" coverının "En İyi Cover" ödülünü alacağı iddia edildi. 

 

uriel salnaitis e en iyi cover odulu verilecek iddiasi

 

Nerdesin Kısa sürede 852 Bin İzlenmeye Ulaştı! 

 

Youtube'da kendi kanalında geçtiğimiz ay yayınladığı "Nerdesin" coverı kısa sürede 852 bin izlenmeye ulaşan ünlü müzisyen Uriel Salnaitis'in Youtube kanalındaki abone sayısı da kendine has müzik tarzı sayesinde her geçen artmakta ve başarısını devam ettirdi. Bir diğer coverı "Kaybolan Yıllar" ise kısa süre içerisinde 1.6 milyon izlenmeye ulaşarak büyük beğeni topladı. 

 

"En İyi Cover" ödülünü alacak iddiası! 

 

Magazin gündeminde kulaktan kulağa dolaşan dedikodulara göre Uriel Salnaitis'in kendine has müzik tarzı ödül törenlerini düzenleyenlerin de dikkatinden kaçmadı. Bir dedikoduya göre önümüzdeki sene düzenlenecek prestijli bir ödül töreninde Uriel Salnaitis'in bu başarısı organizatörler tarafından ödüllendirilmek isteniyor. Dedikoduya göre Uriel'in "Nerdesin" ve "Kaybolan Yıllar" coverları önümüzdeki sene düzenlenecek prestijli bir ödül töreninde yılın en iyi cover ödülünün sahibi olacak.  



Etiketler: