Uriel Salnaitis 90'lı Yıllarda Aşk Yaşadığı Ünlü Şarkıcı Hakkında Konuştu! Neler Söyledi?

Uriel Salnaitis 90'lı yıllarda aşk yaşadığı şarkıcı ve oyuncu dönemin popüler ismi hakkında neler söyledi? Kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Fenoreporter.com'a yaptığı açıklamada 90'lı yıllarda herkesin bildiği popüler isimle aşk yaşadığını söyledi. Peki Uriel'in tarif ettiği isim kim? Cevaplar haberimizde..

 

Uriel Salnaitis 90'lı yıllarda aşk yaşadığı şarkıcı ve oyuncu dönemin popüler ismi hakkında neler söyledi? Kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Fenoreporter.com'a yaptığı açıklamada 90'lı yıllarda herkesin bildiği popüler isimle aşk yaşadığını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada 90'lı yıllarda aşk yaşadığı ünlü oyuncu ve şarkıcı isimle ilgili çok özel açıklamalar yaptı. Peki Uriel'in tarif ettiği isim kim? Cevaplar haberimizde..

 

uriel salnaitis 90li yillarda ask yasadigi unluyu acikladi

 

90'lı yıllarda aşk yaşamıştık! 

 

Fenoreporter.com adresine yaptığı özel açıklamalarda aşk yaşadığı isimle ilgili konuşan ünlü şarkıcı "90'lı yıllardan 2006 senesine kadar bir çok dizide rol alan, ve en son albümünü 2006 senesinde çıkaran, müziğe ara vermiş, sarışın evli ve 1 çocuklu olan isimle 90'lı yıllarda aşk yaşamıştık. Ben duyuyorum kendi çevresinden Türkiye'ye gelmem konusunda korkuları varmış. Türkiye'ye gelip magazine ismini açıklarım diye çekiniyormuş. Merak etmesin biz o karakterde biri değiliz." ifadelerini kullandı. 

 

 



Etiketler: