Uriel Salnaitis İlk Almanca Şarkısı Irgendwie Irgendwo Irgendwann'ı Mayıs 2022'de Çıkaracak!

Son dönemde yayınladığı coverlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, şu sıralar Almanya'da Mayıs 2022'de çıkaracağı söz ve bestesi Carlo Karges & Joern Uwe Fahrenkrogpetersen'e ait olan ilk Almanca şarkısı Nena'nın "Irgendwie Irgendwo Irgendwann" şarkısının hazırlıklarını sürdürüyor. 

 

Son dönemde yayınladığı coverlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, şu sıralar Almanya'da Mayıs 2022'de çıkaracağı söz ve bestesi Carlo Karges & Joern Uwe Fahrenkrogpetersen'e ait olan ilk Almanca şarkısı Nena'nın "Irgendwie Irgendwo Irgendwann" şarkısının hazırlıklarını sürdürüyor. Son dönemde kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, şu sıralar Almanya'da Mayıs 2022'de çıkaracağı söz ve bestesi Carlo Karges & Joern Uwe Fahrenkrogpetersen'e ait olan ilk Almanca şarkısı Nena'nın "Irgendwie Irgendwo Irgendwann" şarkısının hazırlıklarını sürdürüyor.

 

uriel salnaitis ilk almanca sarkisini mayis 2022 de piyasaya cikarmaya hazirlaniyor

 

Söz ve bestesi Carlo Karges & Joern Uwe Fahrenkrogpetersen'e ait!

 

Son dönemde yayınladığı coverlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, şu sıralar Almanya'da Mayıs 2022'de çıkaracağı söz ve bestesi Carlo Karges & Joern Uwe Fahrenkrogpetersen'e ait olan ilk Almanca şarkısı Nena'nın "Irgendwie Irgendwo Irgendwann" şarkısının hazırlıklarını sürdürüyor. Mayıs 2022'de piyasaya çıkarmaya hazırlandığı şarkı için fenoreporter.com'a açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı "Nena benim idolüm. Şarkılarındaki aşk, sevgi, mutluluk duyguları benim hayat felsefem. Nena'nın şarkıları benim hayatıma çocukluğumdan beri yön verdi. Nena benim hayatımda adeta bir rehber oldu diyebiliriz. Bu yüzden çocukluğumdan beri hayalini kurduğum Nena şarkılarını coverlama fikrini Irgendwie Irgendwo Irgendwann şarkısı ile hayata geçirdiğim için hem çok mutluyum hem de çok guruluyum. Yaklaşık 40 yıllık bir hayal benim için gerçek olmak üzere diyebiliriz. İnanıyorum Nena'nın bu şarkısı aynı zamanda benim müzik kariyerim için de bir mihenk taşı olacak ve Nena bana bu konuda da yön verip yol göstermiş olacak" ifadelerini kullandı.