Uriel Salnaitis'in Day By Day Cover'ının Yayınlanma Tarihi Belli Oldu!

Kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis'in Regina coverı "Day By Day"in yayınlanma tarihi belli oldu. Peki merakla beklenen "Day by Day" coverı ne zaman yayınlanacak? Cevaplar haberimizde..

 

Kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis'in Regina coverı "Day By Day"in yayınlanma tarihi belli oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis'in Regina coverı "Day By Day"in yayınlanma tarihi belli oldu. Peki merakla beklenen "Day by Day" coverı ne zaman yayınlanacak? Cevaplar haberimizde..

 

uriel salnaitis in day by day sarkisi 27 mayis ta tum dijital platformlarda yayinlanacak

 

27 Mayıs 2022'yi bekleyin! 

 

Son dönemde yayınladığı 90'lar coverlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada ilk uluslararası coverı "Day By Day"in yayınlanma tarihinin 27 Mayıs 2022 olduğunu söyledi. Regina'nın "Day by Day" şarkısı ile ilgili yaptığı açıklamada "Bu şarkı benim için çok özel. Bu şarkıyı ne zaman dinlesem gençlik yıllarım aklıma geliyor. Bu şarkı beni zamanda yolculuğa çıkarıyor ve gençliğimde yaşadığım güzel şeyler aklıma geliyor. İnşallah geçmişte olduğu gibi bu şarkı benim için bir başka dönüm noktasına da tanıklık edecek. Bende Madonna'nın 1980'li yıllarda çıkardığı Holiday şarkısı gibi Day By Day şarkısı ile dünyada konuşulur hale geleceğim. Bu yüzden bu şarkı beni çok heyecanlandırıyor." ifadelerini kullandı.